tiistai 5. huhtikuuta 2011

Sleeping in the bed of broken dreams~

Title: Sleeping in the bed of broken dreams
 A/N: Tä on siis yhtenä yönä näkemään uneen perustuva, jonka tulkitsin kahden tytön väliseksi rakkaussuhteeksi. Toisaalta, sen voisi myös tulkita tavallaan jonkun henkilön kaipuuksi itsellään. Ideana oli siis että tämä toinen oli paennut tekemäänsä virhettä ja halusi nähdä toisen vielä viimeistä kertaa (pitkään aikaan).  Oikeastaan stoori oli hieman pidempikin, mutta jotenkin tuntui että tuosta "lopusta" paistoi oikeasti se tunnelma mitä etsin. Tässä on vaan siis pieni pätkä, joka saattaa vaikuttaa vähän irtonaiselta, mutta toivon että se kuitenkin herättää joitakin tunteita. Se on tarkoituksella aika tulkinnanvarainen.    Hahmot ovat omia ja tarinan nimi pöllitty Northerin kipaleesta Alone in the End. Lopussa oleva lyriikka on Sentencedin Despair Ridden Heartsista. (Joka muuten soi tämän taustalla.)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maailmat olivat sortumassa. Näytellen ettei mitään ollut tapahtunut, välittämättä maailmasta joka pian häviäisi ulottumattomiin. Molemmat tajusivat sen silti.

~Saara's PoW~


"Ne on tullut hakemaan mua!" pillitin hätääntyneenä kyyneleiden valuessa vuolaina pitkin poskia. Tunsin kuinka mun ääni oli tukahtumassa. Kykenin vain vaipumaan shokkiin.
Janet näytti järkyttyneeltä ja tarttui lujasti mun olkapäistä ravistaen pienesti. Sen valmiiksi vaalea iho oli entistä kalmantuneempi. "Saara, kerro ketkä? Mitkä ne?"
Mä en kyyneleiltäni kyennyt vastaamaan.

"Firmly united we will stand 'til the world falls apart...."

Painauduit viimeistä kertaa kylmää kehoani vasten. Tunsin välittömän lämmön virtaavan läpi jokaisen veripisaran.

Maailma sortui meidän päälle.
Tanssittiin tiemme tuhoon, viimeinen tahto ennen lähtöä.

Ne riisti mut väkisin sun luota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti